• wires.jpg

    Toonaangevend dienstverlener voor draadvonken

    Maatwerk en persoonlijk advies

    Neem contact op

Over ons

Wij zijn toonaangevend dienstverlener voor draadvonken, zinkvonken en startgatvonken in de Benelux. Dit realiseren we door de klant te adviseren op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen binnen de vonkerosie. Hiermee wordt de voorsprong behouden ten opzicht van de concurrentie.

Missie

Onze missie is de toonaangevende dienstverlener te zijn op het gebied van vonkerosie binnen de Benelux. Door jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare, persoonlijke en flexibele partner voor een succesvolle zakenrelatie.

Werkwijze

Stel: een metaalbewerker krijgt een opdracht om een werkstuk te draadvonken. Een werkstuk kan precies, snel, hoog of conisch gesneden moeten worden. Vaak is het niet bekend welke gereedschappen er nodig zijn voor het optimale resultaat. Sommen-edm heeft de: kennis, producten en flexibiliteit in huis om dit soort problematiek klantgericht op te lossen.  Zo zijn klanten van Sommen-edm meerdere malen geholpen met meer dan alleen het probleem waar ze in eerste instantie mee zitten. Sommen-edm voegt extra waarde toe met oplossingen die nog niet bekend zijn bij de klant.

Daarnaast kent Sommen-edm door jarenlange ervaring de klant én de klantspecifieke problemen. Dit maakt de communicatie gemakkelijk en de toegankelijkheid laagdrempelig. Op deze manier is Sommen-edm altijd bezig met de beste oplossing voor de klant, ook al heersen daar geen zichtbare problemen.  Deze diensten maken deel uit van de totaaloplossing voor bedrijven met een vonkerosiemachine. Met de producten, kennis en flexibiliteit kan het maximale rendement uit een vonkerosiemachine worden gehaald.